JOBBA HOS OSS vintersäsongen 2021/2022

Klimpfjäll är en liten fjällby i Södra Lappland och Västerbotten. Byn ligger uppe i nordvästra hörnet av Västerbotten, endast några mil från den jämtländska och norska gränsen. Klimpfjäll erbjuder vintertid ett skidsystem med 20 nerfarten, skoterleder och friområden för skoter samt sommartid en enastående fjällmiljö för dig som gillar att vandra, fiska och uppleva fjällen på riktigt!

Hotell Klimpfjäll driver hotell, stugby och skidanläggningen Klimpfjäll Skicenter. Vi söker nu både dig som vill jobba vintersäsongen 2021-22 med uppstart kring årsskiftet men också dig som långsiktigt vill jobba med oss i Klimpfjäll. Vi letar efter dig som älskar fjällen, brinner för gästservice och vill vara en del av ett härligt gäng!

Vi söker medarbetare på olika nivåer! Oavsett om du har mindre erfarenhet eller är en senior avdelningsledare är du välkommen med din ansökan!

1. Hotellmedarbetare

– Housekeeping

Inom Housekeeping arbetar du med städning av både hotellrum, stugor samt våra allmänytor. Här har du möjlighet att själv bidra och skapa ett inbjudande hotell som våra gäster vill återvända till. Vi söker dig som sätter gästupplevelsen i fokus. Du är ansvarstagande och självgående samt har en känsla för detaljerna som gör det lilla extra! Meriterande är tidigare erfarenhet inom housekeeping. Minimum ålder 18 år. B-körkort är ett krav.

– Reception

Inom receptionen arbetar du med in- och utcheckning av våra gäster men också med gästservice och information till våra gäster. I receptionen är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som sätter gästupplevelsen i fokus. Vi värdesätter att du har rätt inställning, hög energinivå och gillar att ha många bollar i luften. Du är också ansvarstagande och självgående. Meriterande är tidigare erfarenhet inom hotellreception eller annan serviceroll. Vi ser också gärna att du har en god datavana samt arbetat i något kassa- och bokningssystem.  Vi arbetar i Ancon respektive Hotsoft. Vana från dessa system är extra meriterande. Minimum ålder 18 år. B-körkort är ett krav.

Ansök hos www.pointpeople.se

2. Restaurang & Kök

– Restaurang- och köksmedarbetare

Hos oss finns en à la carte restaurang på hotellet, bar/pub, servering i backen samt café och take away. Vi söker ett flertal medarbetare inom områdena;

  • Servering
  • Disk
  • Café
  • Bar

Vi söker dig som sätter gästupplevelsen i fokus. Vi värdesätter att du har rätt inställning, hög energinivå och gillar att jobba i ett högt tempo samt klarar av att öka steglängden när det behövs! Du brinner för service och som person är du också ansvarstagande och självgående. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet då ingen dag är sig lik och arbetsuppgifterna kan variera. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta. Att hjälpa kollegorna över avdelningarna är en självklarhet. Meriterande är tidigare erfarenhet inom restaurang, kök, bar eller café samt även kassavana. Minimum ålder 18 år. B-körkort är ett krav.

– Teamleader Restaurang

Vi behöver även stärka upp vår organisation inför kommande vintersäsong med en Teamleader för vår restaurang. Våra restauranger och övrig servering är en stor och viktig del i den upplevelse vi vill ge våra gäster och vi söker dig som har ett leende på läpparna som smittar av sig och med mycket energi gör allt för att du och ditt team levererar service i världsklass. Du förväntas ta ansvar för att vi levererar en jämn och hög kvalitet och service tillsammans med köksansvarig. Vi uppskattar om du haft en liknande roll tidigare samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då du blir ett av restaurangernas ansikte utåt. Du har ett nära samarbete med köksansvarig och rapporterar till Platschef.

Tjänsten är mycket/starkt operativ och Du kommer även att leda, planera och organisera verksamheten i våra serveringar och bidra till goda relationer med våra gäster och kollegor på anläggningen. I dina arbetsuppgifter ingår även planering av schema och personal, utbildning och introduktion av nyanställda samt att arbetsleda och stötta personalen i den dagliga driften.

– Kock

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från Hotell- och/eller restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med flera kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt team och vår restaurangverksamhet här uppe i Klimpfjäll. Du ska ha minium 3-4 års erfarenhet som kock/ souschef och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort. Arbetstiden är varierande, med både kvälls- och helgarbete.

Ansök hos www.pointpeople.se

3. Back – och Liftmedarbetare

– Lift

Som liftvärd/värdinna hjälper du våra gäster vid på- och avstigning i liften. Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Då arbetet är utomhus är det viktigt att du trivs i den miljön. Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbete samt även utbildningar inom SLAO. Minimum ålder 18 år. B-körkort är ett krav.

– Skid- och skoteruthyrning

Som uthyrningsvärd/värdinna hjälper du våra gäster vid uthyrning av skidutrustning eller skoter. Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete samt även erfarenhet från hotell eller annan servicerelaterad erfarenhet är meriterande. Minimum ålder 18 år. B-körkort är ett krav samt även förarbevis för skoter om du är född år 2000 eller senare.

Ansök på www.pointpeople.se

Vår vintersäsong sträcker sig till mitten av april men för rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning över sommarsäsongen inom andra områden. Personalboende erbjuds men du bör vara beredd på att dela rum med dina kollegor! Vårt personalboende finns i Villa Heidelberg (länk) som ligger 5 min promenad från hotellet och skidanläggningen.

Samtliga tjänster är schemalagda och omfattar både kvällar och helger. Tjänsterna avser heltid men även deltid kan diskuteras utifrån önskemål. Lön enligt avtal. Anställningen startas med introduktionsdagar och internutbildning tillsammans med dina kollegor.

Vi arbetar för att tillsammans skapa en oförglömlig gästupplevelse. Vi hugger i när och där det behövs! Vi värdesätter dig som har en vilja och ambition att jobba över avdelningsgränserna!

Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan senast den 30 sept. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering. För ytterligare frågor kontakta: Helena Larson 070-753 33 10

LÄS MER & ANSÖKAN ENDAST POINT PEOPLE

© Copyright HK Fjäll