Sportlov i Klimpfjäll

Aktivera dig och barnen i Klimpfjäll detta Sportlov! Här har ni allt ni kan tänkas behöva under ett och samma tak. Allt från: skidåkning - utför & längd, skoter safari till spa. Läs mer här

Klimpfjälls Retro Poker Run 2024

Fredagen 1/3 går stapeln av för Klimpfjälls Retro poker run! Anmälningsavgift 200kr/deltagare avgiften går tillbaka till deltagarna vid finalbordet. Anmäler sker på plats nedanför hotellet på isen kl 13:00 då man även får startkortet. Observera att man inte behöver köra en retroskoter. Alla kör behöriga över 18år får delta. Shuffle up and deal!

200kr

Retro Showdown

Nu kör vi, den 2/3 går startskottet! Se till att ha din plats bokad och klar.

After Skoter med Tre Trubadurer

Efter retro racet håller Tre Trubadurer i afterskoter på hotellet! Mer info om tider kommer Bild av Tre Trubadurer från Retro 2023

Skidkul!

Tillsammans med Andreas Lindberg blir barnen bättre på skidorna samtidigt som de har kul i backen!  V.10 skidskola för nybörjare och för icke nybörjare. 9.30 nybörjar grupp 11.00 icke nybörjare grupp 1,5 timmar, 2 lektioner per grupp. Måndag den 4/3 -  Tisdag 5/3 450kr/deltagare Krav att kunna åka lift själv Anmäl er genom att skicka […]

450kr

Afterski med Sebastian Swahn

Han är tillbaka!  Vi är glada att kunna presentera afterski med Sebastian Swahn i Skidbacken. Måndag & Tisdag vecka 10 kommer han underhålla och sätta stämma i skidbacken från kl 15.00. Ut och åk, så ses vi på skicenter vid 3!

Afterski med Sebastian Swahn

Han är tillbaka!  Vi är glada att kunna presentera afterski med Sebastian Swahn i Skidbacken. Måndag & Tisdag vecka 10 kommer han underhålla och sätta stämma i skidbacken från kl 15.00. Ut och åk, så ses vi på skicenter vid 3!

Skattjakt med KlimpgubbenK2

Embla Yngve från Klimpgubben K2 håller i en skattjakt för barnen i skidbacken! När? Onsdag vecka 10 Var? Norrliften Mer info kommer från Klimpgubben Krav att kunna åka lift själv.

After after

Oavsett om det är efter jobb, skoter, skidor eller vad som så kör vi en After after  och Happy hour priser i puben! Ps: du har inte missat att det nu går att köra beerpong hos oss? 450kr/spel (två bägare)

Barn disco

På med dansskorna och ta med barnen på disco! Vi kör på med barnens favorit musik i puben från kl 16.00 och fyller på med festis och läsk i baren.

Thailändsk afton

Våran uppskattade thai & sushi buffe är tillbaka! Thailändsk afton Fredag 8/3 från kl 18.00. Thai- & sushi buffé 285 kr/ person Förbokning krävs. Boka på 094071180 eller maila på info@klimpfjall.se

After after

Oavsett om det är efter jobb, skoter, skidor eller vad som så kör vi en After after med Happy hour priser i puben! Ps: du har inte missat att det nu går att köra beerpong hos oss? 450kr/spel (två bägare)